Verandering in DWF

Nieuws afbeelding 1-9-2016
Vanaf seizoen 2016/2017 hebben we een verandering ingevoerd met betrekking tot het invullen van de spelers op het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF).

Afgelopen seizoen stonden alle spelers van het team standaard aangevinkt en was het de bedoeling dat de coach/aanvoerder per wedstrijd vooraf de spelers die niet mee speelden "uit zou zetten”. Omdat dit vaak werd vergeten en er veel vragen achteraf waren over wie er daadwerkelijk hadden gespeeld, is dit veranderd.

Vanaf aankomend seizoen zijn alle vakjes leeg en moet de coach/aanvoerder de spelers die de wedstrijd spelen aanvinken. We hopen dat, doordat dit een actie vereist, dit ervoor zal zorgen dat de juiste spelers worden aangevinkt en er dus minder onduidelijkheid zal ontstaan achteraf.

Ter verduidelijking; alleen de spelers die aangevinkt staan op het DWF zijn speelgerechtigd. Spelers die niet zijn aangevinkt zijn dus niet speelgerechtigd. Dit geldt ook voor eventuele invallers. Alleen de invallers die op het DWF staan zijn speelgerechtigd.

13-12 Barcommissie
14-12 Kerstgala 2018