header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Van het bestuur...

Nieuws afbeelding 29-9-2016
Beste leden, ouders van leden sponsoren en onze vrijwilligers,

Het seizoen is alweer een aantal weken onderweg. 

De Tc junioren en Tc jongste jeugd hebben er een hele klus aangehad om elk jeugdlid weer een plekje te geven. Het zal duidelijk zijn dat het nooit lukt om het iedereen naar de zin te maken. Verdrietig worden wij als bestuur wanneer we geconfronteerd worden met ouders die de vrijwilligers in deze commissies schofferen en zelfs social media niet schuwen om hun ongenoegen te uiten. 
Wij keuren dat volstrekt af! 

Op 24 oktober zal er een vrijwilligersavond georganiseerd worden, waar dit onderwerp o.a. prominent op de agenda staat. Communicatie blijft belangrijk en tijdig en volledig communiceren door de diverse commissies ook. Als vrijwilligers in het bestuur realiseren we ons dat ook wij hier nog steeds in kunnen leren. 

Gelukkig is er ook veel positiefs te melden.
De komende tijd kunnen we nog een pubquiz verwachten en wordt er in de herfstvakantie een jeudclinic door ons eigen Heren 1 en Dames 1 gegeven. 10 oktober is de ALV waarin we een aantal nieuwe bestuursleden kunnen voorstellen en er is een heuse sponsorloop in de maak.

De professionalisering van de trainingsstaf bij de jeugd is goed opgestart. De keepersschool begint vorm te krijgen. De spanning richting de herfstvakantie begint op te lopen. Na de herfstvakantie zal iedereen weer opnieuw op sterkte worden ingedeeld. Jammer dat jongens A1 wat hoog is ingedeeld, maar dat komt na de herfstvakantie vast in orde. Meisjes B1 maakt ‘t traditioneel alweer ongekend spannend. 

Bij de senioren is een nieuw Dames 2 ingestroomd.  Oud dames 1 spelers zijn gebleven en oud damesleden hebben de weg teruggevonden naar de club en dat alles onder leiding van onze Tjard (oud kind van de club) .
Dames 1 heeft een vliegende start: 3 x winst. Sjoerd vorig jaar begonnen als trainer coach, heeft met dit jonge team en andere begeleiding duidelijk zijn visitekaartje in de 2de klasse afgegeven . 

Heren 1 met Tabe Roggeveen en Ewout Pahud aan het roer is nog zoekende. Mooi om te zien dat Heren 1 met een gezonde mix van Bennebroeks talent en wat enthousiaste instromers van buiten nu toch echt een stijgende lijn laat zien. De eerste punten zijn gepakt.

A.s. zondag gaat t gebeuren. Dames 1 en Heren 1 spelen voor het eerst samen thuis. Het wordt een heus spektakel wat jullie beslist niet mogen missen. Dames 1 is zeker goed voor een aantal mooie doelpunten en neemt het op tegen de medekoploper. Heren 1 speelt de eerste derby van het seizoen tegen onze vrienden van Alliance . Wat een affiche voor zondag 2 oktober en wat belooft het een spektakel te worden. 
Wordt het een zalige zotte zondag??

Ik heb zin in een onvervalst Bennebroeks middagje  met veel sportiviteit en gezelligheid en hoop jullie allemaal te ontmoeten. 

Sponsoren bedankt dat jullie de start van ons seizoen weer mogelijk hebben gemaakt.

Namens het bestuur 
Letty Koopman