Mooi MHCB-weekend voor de boeg

Nieuws afbeelding 28-10-2016
Zaterdag is de eerste speeldag na de herfstvakantie en alle teams zijn weer op sterkte ingedeeld.
Na de leuke herfst clinic door ons Dames en Heren 1 is het nu weer tijd voor het echte werk.
Hou het sportief en heb respect voor de scheids en de tegenstander.

Voor meisjes B1 een extra spannende start. Hun eerste wedstrijd in de landelijke competitie. Uit naar Fletiomare onder de rook van Utrecht. Gelukkig weet Roderik deze club prima te vinden want Heren 1 ging daar al een keer op bezoek dit seizoen.
Heel veel succes daar meiden! Gewoon lekker hockeyen!

Op zondag valt er ook genoeg te beleven. Dames 1 is een beetje een spelbreker want die gaan op bezoek bij de Reigers. Ik hoop dat jullie in deze streekderby de punten mee naar huis nemen en nog op tijd zijn om een stukje Heren 1 te kijken.
Het lijkt erop dat de weergoden ons gunstig gezind zijn om het mooiste hockeybalkon, voor de wedstrijd van het seizoen, in het zonnetje te zetten.
Eindelijk de lang verwachte wedstrijd tegen Rood-Wit Heren 1. De derby van de gemeente Bloemendaal. Rood-Wit staat op de 2de plaats en kent een goede seizoenstart na de degradatie uit de overgangsklasse.
De mannen onder leiding van Tabe en Ewout hebben er zin in, hebben goed getraind deze week en rekenen op jullie support. Het belooft een waar spektakel te worden, kom op de fiets of parkeer bij BSM.

MHC Bennebroek meer dan hockey alleen!

Letty Koopman

13-12 Barcommissie