Wederom werk in uitvoering...

Nieuws afbeelding 17-1-2017
Inmiddels is er een begin gemaakt met de laatste fase van de renovatie van het clubhuis.
De bestuurskamer is van een mooie strakke stuclaag voorzien.

Zodra dat droog is zal Vincent Sanders de bestuurskamer en het gehele traphuis in kleur spuiten, net zo als hij dat vorig jaar gedaan heeft met de barruimte.

Vervolgens kan Chris Fransen een mooie kast maken in de bestuurskamer zodat we alles netjes kunnen opbergen en het geen "rommelhok" meer is.
We zijn Vincent en Chris zeer erkentelijk voor de club-vriendelijke wijze waarop ze dit ook dit jaar weer doen!

Die erkentelijkheid strekt zich ook uit tot de leden van de klusploeg.
De voorbereidingen voor het stucen (eleckra aanpassen, balken schuren, muur vastzetten, lichtbakken maken) zijn inmiddels gebeurd en het schuren en lakken van de trap, kozijnen en toilet- en toegangsdeuren staan de komende weken op de agenda.

Planning is eind februari klaar te zijn en dan hebben we in drie jaar tijd het gehele clubhuis onder handen gehad. Een nieuw dak, nieuwe vloeren in de kleedkamers, douches betegeld, nieuwe meterkast en CV- ketel, een geheel gerenoveerde en  eigentijdse bar met nieuwe apparatuur, een puike bestuurskamer en trappenhuis tot een complete verfbeurt en gevelrenovatie zijn dan gerealiseerd, en kunnen we er weer jaren tegen.

Dit was nooit mogelijk geweest zonder de tomeloze inzet van de leden van de bouwcommissie, assisterende ouders en het klusteam, en dát is nou clubliefde.

Fantastisch!

14-12 Kerstgala 2018