De klus is geklaard!

Nieuws afbeelding 16-3-2017

Gisteravond is er voor het eerst door het bestuur vergaderd in de gerenoveerde bestuurskamer.

De afgelopen maanden is er door Henk van den Barselaar, Loek Lommerse, Friso van Dalen, Joop Wortelboer en Joop Vernooij hard gewerkt om de laatste fase van de renovatie, het opknappen van de bestuurskamer en het trappenhuis, te realiseren.

Maar net als vorig jaar bij de metamorfose van de barruimte was dit nooit mogelijk geweest zonder het belangeloos stuccen en spuiten door Vincent Sanders, en het zeer clubvriendelijke tarief dat Chris Fransen heeft berekend voor het maken van een mooie kastenwand.

Op wat schilderwerk van deuren en kozijnen na is de renovatie van ons clubhuis hiermee afgerond.

Zomer 2013 zijn we begonnen met de vervanging van het dak, gevolgd door het renoveren van de gevel, het schilderwerk buiten en binnen, het aanbrengen van nieuwe vloeren in de kleedkamers, nieuw tegelwerk in de douches, aanleg van een nieuwe meterkast en Cv-ketel, de complete aanpak van de bar en dan nu tot slot de bestuurskamer en het trappenhuis.

Al met al een megaklus met een in verhouding beperkt budget, die alleen mogelijk is geweest dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers binnen de club die we op deze plaats nogmaals hartelijk willen bedanken!

Ook gaat onze dank uit naar Dave Nouris van Breman Installatiegroep uit Haarlem voor de gratis aangebrachte buitenkranen voor het vullen van de bidons. Daar kunnen we komend weekend met de sponsorloop voor de Pauwenren mooi gebruik van maken!

14-12 Kerstgala 2018