header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Sponsorloop ‘PauwenRen’ brengt ruim 7000,- euro op!

Nieuws afbeelding 23-3-2017
Tijdens de sponsorloop afgelopen zondag was het niet alleen gezellig bij MHCB maar is er met z’n allen ook een geweldig bedrag opgehaald! Met dit bedrag kan een begin worden gemaakt met het vernieuwen van de Pauwenren. We mogen trots zijn op het behaalde eindresultaat van ruim € 7000, -! 

Pauwen blijken trouwe, trotse dieren te zijn met een clubhart. Het is een graadmeter voor de clubliefde en dat is eigenlijk de grote ‘winst’ van deze dag. We willen iedereen bedanken voor de extra inzet die geleverd is om dit voor elkaar te krijgen. Teams hebben op alle mogelijke manieren geld ingezameld. Sil (JE3) heeft niet alleen zijn eigen familie en eigen straat, maar drie weken lang de hele wijk benaderd; hij kwam sponsorformulieren te kort. Zulke doorzetters hebben we nodig op de club. 

Het 'PauwenRen team' heeft drie meiden bereid gevonden om onze kleintjes te entertainen op de zondagochtend; bedankt Rifka, Emma en Fleur (MB4)! Ook de bar was weer goed bezet om iedereen te voorzien van consumpties.

Met de mooie opbrengt van de sponsorloop kunnen we ons nu verder beraden over de aanpak van een vernieuwde Pauwenren. We staan in de omgeving bekend om onze goede Jongste Jeugd-opleiding; met de nieuwe Pauwenren wordt hockey bij MHCB nog leuker!
 
Nogmaals dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt: de lopers, de vrijwilligers, de prijssponsoren en de organisatie!
 
 Prijzen (met dank aan Heren 1, Dames1 en alle andere sponsors):
 
Heren 1 Clinic - JD1
Heren 1 2x Mascotte - Sil (J6E3) + vriendje uit team
Dames 1 Clinic - M8E1
Dames 1 3x Mascotte - Daantje, Pilar en Fabienne Polle (M8E2)
Team Taart - M8E5
Borrel Bo Vivant - Heren 2
Linnaeushof kaartjes - JF2
Pannenkoeken eten bij Konijnenberg - J6E3
Cakejes versieren - Funkeys’ mini pauwtjes + Pauwtjes (wordt vervolgd)
IJsbonnen - MC3
 
Shoot outs (jullie worden voor de finale ronde uitgenodigd)
Finale ronde - Meisjes
Sophie Smolenaars
Katherina Langedijk
Anna van Maanen
Anne Steenbrink
 
Finale ronde - Jongens
Ingmar Verweel
Lian Boelen
Balder Reyenga
 
Keepers
Isabel Elenga
Rosan van der Vlis
Juliette Hooyberg
Pepijn de Groot