Oproep:Trainers gezocht!

Nieuws afbeelding 29-3-2017
De club heeft enthousiaste trainers nodig voor zowel de jongste jeugd als junioren teams. Meer seniore trainers voor de jeugd zijn zéér gewenst.

Wil jij helpen en jezelf ontwikkelen als trainer/leider dan ben je van harte welkom. Meld je aan bij Menno Reyenga [email protected] en geef aan welk team je speelt en wanneer je training zou kunnen geven.

Training geven doe je niet op vrijwillige basis! Je verdient ook geld om je eigen dingen te kunnen betalen. Ben je 15 jaar dan verdien je bijvoorbeeld €5 netto p/u. (per jaar 0,50 ct meer/minder) Als je senior bent, kan het oplopen tot wel 15 euro (netto) per uur.

Uiteraard is dit gebaseerd op leeftijd en ervaring. We zien graag enthousiasme en plezier. Ook komend seizoen gaan we stappen maken met train de trainers / coach de coachprogramma’s en up to date leerlijnen voor de opleiding.

14-12 Kerstgala 2018