header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

D1 Girlsclinic!

Nieuws afbeelding 2-4-2017
Lieve meiden van de D-, E- en F-jeugd,

Nadat we er een jaartje tussenuit zijn geweest, zijn we deze meivakantie weer helemaal terug met onze girlsclinic. Op maandag 24 april organiseert Dames 1 een clinic voor, jawel, alleen GIRLSSS!!! YEAAHH! We kijken nu al uit naar een gezellige, leerzame, hockeyende, roze meidendag! Naast hockey zullen er ook andere sporten worden beoefend en andere activiteiten op het programma staan. Rond de middag zullen we lekker lunchen en even bijkomen met z’n allen.

De clinic duurt van 10.00 uur tot 15:30 uur en bedraagt €25,- incl. eten en drinken de hele dag. We ontvangen het inschrijfgeld graag contant op de dag zelf.

Zorg voor zoveel mogelijk roze sokken, roze rokjes, roze shirts, roze haarbanden, roze elastiekjes, roze nagellak en misschien wel roze haar. Wederom is het thema natuurlijk: PINK!

Dit wil je echt niet missen, we hopen jullie allemaal te zien op 24 april! Let op: er is een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij!! VOL = VOL

Aanmelden doe je door een mail te sturen naar [email protected].
Vermeld in de mail je voor- en achternaam, jouw hockeyteam, eventuele bijzonderheden en het telefoonnummer van een ouder/begeleider die bereikbaar is op 24 april.
 
Veel liefs van alle meiden van Dames 1