header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Teamindelingen bekend!

Nieuws afbeelding 3-7-2017
Vanaf vandaag kun je inloggen in de app of op de website om je nieuwe team te zien (zie onder voor technische aanwijzingen). We hopen dat je tevreden bent met je nieuwe team! Er is goed nieuws, de meeste dispensatieverzoeken waaronder die voor JA en JB zijn door de KNHB behandeld en gehonoreerd, we verwachten dat de laatste snel zullen volgen. Dit betekent dat de indeling zoals nu gepubliceerd behoudens wat kleine mutaties niet meer veel zal veranderen. De Technische Commissies behouden zich echter het recht voor om op later moment indien nodig nog wijzigingen in de teamsamenstelling door te voeren.

Voor vragen over de indeling zijn de TC's t/m 14 juli beschikbaar, hierna gaan de TC's met vakantie en wordt er in principe niet meer gereageerd, je kunt de TC's hiervoor uitsluitend per mail bereiken.

Jongste jeugd t/m E             [email protected]

Junioren D t/m A                  [email protected]

Senioren                 [email protected]

We zullen alle vragen eerst inventariseren alvorens te reageren. Als je van mening bent dat er een reden is waardoor je denkt niet in het nieuwe team te kunnen functioneren, motiveer dit dan in een schriftelijke reactie. Doe dit alleen als het gaat om een omstandigheid die nog niet bij de TC bekend was. Indien je reactie aanleiding is voor een gesprek, dan sturen we een uitnodiging om op woensdagavond 12 juli je motivatie, en ook die van de TC, te bespreken. 

Als je nog je oude team in de app ziet, sluit deze dan af en start opnieuw op. Als dat niet werkt, dan uitloggen uit de app en opnieuw inloggen. In uitzonderlijke gevallen zou het kunnen dat bij jou de cache nog niet ververst is, dit komt in de loop van dag goed. Als je morgen nog geen nieuwe gegevens kunt zien, stuur dan een mail naar [email protected] met je naam, lidnummer en wachtwoord.