Sponsorcommissie zoekt met spoed versterking!

Nieuws afbeelding 21-2-2018

Sponsoring is naast de contributie en baromzet een onmisbare bron van inkomsten voor de vereniging. Vind je het leuk om in een team mee te werken aan de toekomst van MHCB? Houd je van uitdagingen, wil je meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe sponsorproducten en heb je affiniteit met het benaderen van nieuwe sponsoren, het organiseren van evenementen en/of het verbeteren van processen? Meld je dan snel aan via [email protected].

Specifiek zijn we op dit moment op zoek naar twee nieuwe commissieleden, die met name marketing- administratieve ondersteuning kunnen bieden (zie onder). Je hoeft dus niet per se verkoopvaardigheden of affiniteit met sponsoring te hebben.

·Sales: Werven van nieuwe sponsoren voor de vereniging

·Accountmanager: Contact houden met de bestaande sponsoren

·Marketing: (Creatief) meedenken over acties/activiteiten & organiseren van activiteiten zoals een sponsorborrel

·Administratief: Onderhouden van sponsorcontracten & bijhouden of up-to-date houden van de sponsorinformatie op de website

Als je jezelf hierin herkent en het leuk vindt om je in te zetten voor de club, willen wij graag met je in contact komen. Klik hier voor verdere informatie. Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op via [email protected].

Door invulling van een van deze vacatures voldoe je trouwens direct aan de vrijwilligersverplichting binnen MHCB en hoeven er daarnaast geen overige vrijwillige activiteiten meer te worden uitgevoerd(!).

Nog geen agendapunten.