header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

#RenJeRottegat

Nieuws afbeelding 16-3-2018
Na het succes van vorig jaar organiseren we op 22 april opnieuw een sponsorloop. In combinatie met het Thé Dansant en wedstrijden van Heren 1 en Dames 1 is het die dag de hele dag feest op de club. We verwachten daarom dat we opnieuw een mooi bedrag bij elkaar kunnen lopen. Zo houden we de contributie laag en de club gezond!

De laatste keer hebben we een fantastisch bedrag van ruim €7.000 opgehaald. Dit hebben we, zoals beloofd, gereserveerd voor renovatie van de Pauwenren. We zijn in gesprek met wat aannemers en het belooft heel mooi te worden.

Ook nu zijn de opbrengsten van de #RenJeRottegat weer zeer welkom. We rekenen daarom op een hoge opkomst én een hoge opbrengst. Naast de loop kunnen de beste slepers en strafbalspecialisten zich melden voor de "Lazy Lettyā€¯ trofee, én organiseren we een speciale editie van Trios Trios.

Voor spelers en teams die veel geld ophalen hebben we mooie prijzen, waaronder toegangskaartjes voor de Linnaeushof en een VIP -arrangement na je wedstrijd met broodjes kroket. Zaterdag 17 & 24 maart kunnen de managers/coaches formulieren en instructies afhalen achter de bar. 

Kom allen, het wordt een prachtige dag!

Met sportieve groet, 
Bestuur van MHCB