header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

#RenJeRottegat-Loop, jij bent er toch ook bij?!

Nieuws afbeelding 5-4-2018
De voorbereidingen voor de #RenjeRottegat-loop zijn in volle gang en het belooft een sportieve en gezellig dag te worden 22 april op MHCB. 

Veel teams hebben de sponsorformulieren al opgehaald, maar er ligt ook nog een aantal enveloppen op de club. Voor de teams die zaterdag aanstaande uit spelen zullen deze thuis bij de coach door de bus worden gedaan. We gaan ervan uit dat de thuisspelende clubs de enveloppen zaterdag bij de bar ophalen zodat de teamleden ook de kans krijgen mee te doen met deze clubdag. 

Burgemeester Roest geeft om 13.30 uur het startschot voor de #RenJeRottegat-loop. Naast deze loop waarbij prijzen zijn te verdienen voor teams en individuele jeugdleden die het meeste geld ophalen, kun je voor een kleine sponsorbijdrage vanaf 11.00 uur testen hoe hard je kan slaan met de SlaJeRot snelheidsmeter. Lukt het jou om in de MHCB-top vijf te eindigen? Of wil je kans maken op een partijtje trios-trios met jouw favoriete speler van Dames 1 of Heren 1? Bied dan op de trios-trios veiling en wie weet ben jij een van de gelukkigen. Hou de website in de gaten want daar komt binnenkort meer op te staan over deze speciale editie van trios-trios en hoe je kunt bieden. Alle opbrengsten van die dag komen uiteraard ten goede aan MHCB en zullen, samen met de opbrengsten van de PauwenRen van vorig seizoen, worden besteed aan renovatie. 

Voor alle deelnemers is er na afloop een frisse verkoeling. In combinatie met de thuiswedstrijden van Dames 1, Heren 1 en het Thé Dansant kijken we uit naar een feestelijke dag waarop we zoveel mogelijk MHCB’ers hopen te begroeten.

Met sportieve groet,
Bestuur van MHCB