Extra feestelijkheden as zondag!

Nieuws afbeelding 16-4-2018
Sla je slag en speel Trios Trios met je favoriete speler/speelster!

Zondag as is het de hele dag feest op de club. Naast #RenJeRotteGat en het Thé Dansant organiseren we twee bijzondere extra competities:

Vanaf 11:00 is het tijd voor de #SlaJeRot-trofee. Speciaal voor de gelegenheid installeren we een snelheidsmeter in de goal, waarna je kunt meestrijden om eeuwige roem door sneller te slaan dan alle anderen. Kosten zijn €2 per keer en €5 voor drie keer.

De teams voor de #RenjeRottegat-Loop worden om 13:00 uur verwacht op de club om het opgehaalde sponsorgeld in te leveren (op het clubhuis) & zich klaar te maken voor het startschot van de burgemeester om 13:30 uur (veld 2 & 3).

En dan is het om 17:00 uur tijd voor een wel heel speciale versie van Trios Trios. Vier spelers van Heren 1 en vier speelsters van Dames 1 staan klaar om gekoppeld te worden aan de hoogst biedende duo’s. De hele dag kun je in het clubhuis bieden op je favoriete speler of speelster. Houd de veiling in de gaten, want voor je het weet ben je overboden en sta je aan de kant!

Is jullie duo om 16:30 nog de hoogste bieder, dan vormen jullie een team met je held of heldin. Denk goed na op wie je biedt, want het is niet persé zo dat de beste hockeyer de beste Triosser is. Charme en teamspirit wegen zwaar bij de jury!

13-12 Barcommissie
14-12 Kerstgala 2018