Geef je op voor het familietoernooi 2018

Nieuws afbeelding 23-4-2018
Thema: MHCB WORLD SERIES (as seen on television!)

Dus, kom op zondag 20 mei in de outfit van je favoriete tv-serie (van Pipo de Clown tot Teletubbies, the A-team, SOOF en de Luizenmoeder). Alles voor de kijkcijfers!
We hopen dit jaar weer veel oude bekenden, maar ook veel nieuwe gezichten te zien: vorm een team met vrienden en/of familie, met kinderen en volwassenen en leef je uit op je outfit. Bedenk alvast wat voor prachttaart je gaat maken. Uitgangspunt is er met z’n allen een gezellige en sportieve dag van te maken.

Schrijf je snel in want de ervaring leert dat mensen zich massaal in het feest gedruis storten en er is maar plaats voor 24 teams!

Teams bestaan uit minimaal 12 leden of hun gezinsleden aangevuld met hooguit 4 introducés. Het inschrijfgeld is €9,- voor spelers van 12 jaar en ouder. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen €5,-. Voor de BBQ kun je bestellen naar behoefte. Als je mee wilt doen, stuur je een email naar [email protected]. Je ontvangt dan een link naar het inschrijfformulier.
Vergeet niet een teamnaam te bedenken en deze op te geven bij inschrijving.

Nog geen agendapunten.