header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Familietoernooi groot succes

Nieuws afbeelding 22-5-2018
Eerste Pinksterdag was de dag van het inmiddels traditionele jaarlijkse familietoernooi. Dit jaar onder begeleiding van een nieuw comité, de familie Hokkeling. 24 teams stonden om 09.30 uur te trappelen om de velden te mogen betreden, een snelheidsrecord op de stormbaan te laten zien en verschillende spelletjes als megatwister en blij dat ik glij. 

In de heerlijke middagzon werd een lekkere lunch geserveerd en aan het eind van de middag werden de barbecues aangestoken door spelers van Heren 4.

Dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker drankje van de bar onder leiding van Ginny, Martin & Finette. Hulp kwam er vanuit verschillende supervisors, Joke, Marjan, Emilie, Martje & Henriette, ontzettend bedankt voor jullie hulp.

Namens alle deelnemers willen wij graag de organisatie hartelijk danken voor deze fantastische dag! Nicole, Monique, Marielle, Hanneke, Petra bedankt voor de organisatie! Maar natuurlijk hebben jullie op deze dag hulp ingezet van jullie vrienden en familie, René, Pieter-Bas, Paul & Monique, ook jullie dank voor alle hulp.

We hopen op volgend jaar weer zulk heerlijk weer, dit keer weer op Hemelvaartsdag (30 mei 2019), en natuurlijk op de aanwezigheid van alle families!

Zie Facebook voor wat foto's van de dag!
DWF

Agenda

Nog geen agendapunten.

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
[email protected]

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Webredactie
[email protected]

Live beelden