header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Nieuwe teamindelingen!

Nieuws afbeelding 1-7-2018
Vanaf vandaag kun je inloggen in de app of op de website om je nieuwe team te zien (zie onder voor technische aanwijzingen). We hopen dat je tevreden bent met je nieuwe team! Een en ander is onder voorbehoud, de KNHB heeft de dispensatieverzoeken nog in behandeling. We verwachten dat de KNHB snel zal reageren. Dit betekent dat de indeling zoals nu gepubliceerd behoudens wat kleine mutaties niet meer veel zal veranderen. De Technische Commissies behouden zich echter het recht voor om op later moment indien nodig nog wijzigingen in de teamsamenstelling door te voeren. De definitieve indeling van MA1 is nog niet bekend omdat een aantal speelsters voor de selectie van Dames 1 in aanmerking komt. LET OP! Ook de meisjes E-6tallen zijn nog niet bekend vanwege last-minute wijzigingen. Zodra eea is verduidelijkt, worden ook deze teams gepubliceerd. 

Voor vragen over de indeling zijn de TC's t/m 14 juli beschikbaar, hierna gaan de TC's met vakantie en wordt er in principe niet meer gereageerd, je kunt de TC's hiervoor uitsluitend per mail bereiken.

Jongste jeugd t/m E --> [email protected]

Junioren D t/m A --> [email protected]

Senioren --> [email protected]

We zullen alle vragen eerst inventariseren alvorens te reageren. Als je van mening bent dat er een reden is waardoor je denkt niet in het nieuwe team te kunnen functioneren, motiveer dit dan in een schriftelijke reactie. Doe dit alleen als het gaat om een omstandigheid die nog niet bij de TC bekend was. Indien je reactie aanleiding is voor een gesprek, dan sturen we een uitnodiging om op woensdagavond 11 juli je motivatie, en ook die van de TC, te bespreken. 

Als je nog je oude team in de app ziet, sluit deze dan af en start opnieuw op. Als dat niet werkt, dan uitloggen uit de app en opnieuw inloggen. In uitzonderlijke gevallen zou het kunnen dat bij jou de cache nog niet ververst is, dit komt in de loop van dag goed. Als je morgen nog geen nieuwe gegevens kunt zien, stuur dan een mail naar [email protected] met je naam, lidnummer en wachtwoord. Als je je wachtwoord en/of lidnummer kwijt bent, stuur dan een mailtje naar [email protected] 

Het trainingsschema is nog niet bekend, omdat we nog niet van alle trainers de beschikbaarheid weten. De trainingsschema's die verschijnen in de app zijn nog onder voorbehoud.