header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Nieuwe kledingsponsor

Nieuws afbeelding 17-7-2018
Een aantal weken geleden heeft ons het bericht bereikt dat onze kledingleverancier Stag failliet is verklaard. Op dat moment was het nog onduidelijk of er een doorstart zou plaatsvinden, maar helaas kunnen we hier niet op wachten met de start van het nieuwe seizoen alweer in zicht. 

Achter de schermen is door de sponsorcommissie hard gewerkt om een nieuwe kledingleverancier te zoeken. De keuze is gevallen op Brabo en vanaf komend seizoen zal de voorraad shirts worden aangevuld met Brabo shirts. Alle leden die nog een Stag shirt hebben, kunnen hier de komende twee seizoenen nog gewoon in blijven hockeyen. Vanuit Intersport Twinsport zal de oude voorraad met Stag shirts eerst worden uitgegeven/verkocht. Maten die niet meer beschikbaar zijn zullen worden aangevuld met Brabo shirts. 

Huidige leden hoeven dus geen actie te ondernemen. Mocht je huidige shirt te klein zijn geworden dan kan je bij Intersport Twinsport een nieuw shirt aanschaffen. Indien je maat niet meer aanwezig is dan zal deze met de nieuwe voorraad halverwege september worden geleverd. 

Nieuwe leden ontvangen een voucher waarmee zij hun shirt kunnen ophalen bij Intersport Twinsport. Mocht je maat niet meer aanwezig zijn bij Intersport Twinsport, dan zal je moeten wachten tot de nieuwe voorraad shirts geleverd wordt. Naar verwachting zal dit halverwege september het geval zijn. 

Over twee jaar zullen alle bestaande shirts worden vervangen door Brabo shirts. Vanzelfsprekend zal er ook een clubtrainingspak komen bij Intersport Twinsport. Dit pak is naar verwachting halverwege augustus beschikbaar in de winkel. Alle afspraken rondom teamkleding kan je hier nalezen