In memoriam Tur Kolk-Key

Nieuws afbeelding 26-10-2018
Op 17 oktober is ons allereerste erelid Tur Kolk op 93-jarige leeftijd overleden.

Tur heeft veel betekend voor- en bijgedragen aan de opbouw van MHCBennebroek.

Tur was vanaf de oprichting van MHCBennebroek een meer dan betrokken vrijwilliger. Door 5 hockeyende kinderen bekleedde zij diverse functies binnen de club. Zo was zij lid van de elftalcommissie, bestuurslid en verzorgde zij vele jaren de jongenslijn hierbij nauw samenwerkend met Cees en Corry Meyer, Henny Langereis en Gre Koopman.

Door een verhuizing werd het contact wat minder maar bleef Tur op de hoogte van het wel en wee van haar club. Na het overlijden van haar man Ab kwam Tur in Bloemendaal wonen. Vanaf dat moment zagen we haar bijna wekelijks weer terug op ons balkon waar ze met veel plezier Dames 1 en Heren 1 kwam aanmoedigen.

Vanwege een afnemende gezondheid hebben we Tur de laatste jaren niet vaak meer gezien, maar ze bleef MHCBennebroek een warm hart toedragen.

Helaas moeten we nu afscheid nemen van een geweldige vrouw, een waardig erelid van de MHCBennebroek.

De crematieplechtigheid heeft inmiddels in besloten familiekring plaatsgevonden.

Wij wensen de familie maar in het bijzonder haar kinderen Ab, Tur, Nicolette en Jan Hein veel sterkte met het verlies van hun bijzondere moeder.

Namens het bestuur,

Letty Koopman