Van de voorzitter...

Nieuws afbeelding 8-11-2018
Beste (jeugd)leden, ouders en vrienden van MHCBennebroek,

Het seizoen draait en we mogen best tevreden zijn met de resultaten die tot nu toe geboekt zijn. Zo spelen Dames en Heren 1 bovenin mee en jongens B1 speelt super B.
Net zo belangrijk is dat alle teams en hun coaches elke week met plezier op het veld staan. Daar is wel het een en ander voor nodig.
Zonder onze vrijwilligers, de barcommissie, wedstrijdsecretariaat en de elftalcommissies kunnen we niet draaien. Ook onze groundsmen Tjip draait op dit moment overuren om alle blaadjes van de velden te blazen.
Kortom de club leeft.

Aanstaande zondag zal het wel weer erg gezellig worden op de club met veel thuisspelende teams.
Hou in de gaten dat wanneer je invallende jeugdspelers (onder de 18) hebt in je team, dat zij geen alcohol mogen drinken.
Alcohol onder de 18 jaar is verboden. Gelukkig verkopen wij de alcoholvrije-bier variant. Laat er daarvan door de barcommissie gewoon een paar in het krat zetten.
Onze barmensen houden verkoop direct aan jongeren onder de 18 jaar in de gaten, maar wat er verderop in en rondom het clubhuis gebeurt kunnen zij niet controleren.

Bij Rood-Wit is er onlangs gecontroleerd en de gemeente heeft ook ons laten weten strenger toe te zien op het nuttigen van alcohol onder de 18. Een overtreding kan ons onze drankvergunning kosten.
Dus: een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Ik hoop  zondag velen van jullie te zien en vooral ook op de ALV op 19 november aanstaande.

Namens het bestuur,
Letty Koopman

Oh ja …… die scooters die boven aan de helling staan. We zijn met de gemeente bezig voor een betere parkeerplek, maar tot die tijd:

Een hockeyende scooterrijder van MHCBennebroek
parkeert zijn scooter niet op de hoek
van de helling naar het clubhuis nee nee
Hij rijdt hem of naar benee
of zet hem bij BSM heel gedwee