header foto header foto header foto header foto header foto

Twee nieuwe Leden van Verdienste benoemd

Nieuws afbeelding 15-5-2019 Afgelopen maandag heeft de ALV de voordracht van het bestuur om Monique van Maanen-Hokkeling en Mariƫlle Thuijs-Hokkeling beiden te benoemen tot Lid van Verdienste goedgekeurd.

De twee zussen lopen al vele jaren rond op de club (langer dan ons LISA administratie systeem heeft kunnen bijhouden šŸ˜Š), zijn altijd actief aanwezig tijdens ALVs en andere belangrijke evenementen en dragen meer dan hun steentje bij als vrijwilliger (oa binnen de Technische Commissies, Vrijwilligerscommissie, Ledenadministratie, organisatie van het Familietoernooi en als jeugdtrainer, team manager en coach). En daarnaast spelen ze ook nog eens verdienstelijk hockey in Dames A.

Met bloemen en de officiĆ«le zilveren Pauwenspeld werden ze onder luid applaus geĆ«erd. Monique & MariĆ«lle  ā€“ van harte gefeliciteerd, dit is meer dan verdiend!

Bestuur MHC Bennebroek

Nog geen agendapunten.