Deadline! Bezwaar voor gebruik van foto's voor website, social media en print voor 15 juni!

Nieuws afbeelding 28-5-2019
Zoals gemeld in onze Privacyverklaring worden tijdens trainingen, wedstrijden en hockey gerelateerde activiteiten bij MHCB regelmatig foto’s genomen van acties en sfeerbeelden waarop leden van MHCB, leden van andere verenigingen of bezoekers staan afgebeeld.

Deze beelden kunnen op de website, app en/of social media in beheer van MHCB verschijnen. Indien hiertegen bezwaren bestaan dient dit via [email protected] kenbaar te worden gemaakt. Betreffende beeldmateriaal zal dan worden verwijderd. Deze opt-out mogelijkheid is niet van toepassing op algemene actiebeelden of sfeerbeelden waarop gefotografeerde niet centraal en duidelijk herkenbaar is afgebeeld of indien duidelijk voor de foto is geposeerd.

In verband met diverse initiatieven voor het komende seizoen horen wij graag uw bezwaren voor 15 juni 2019.

Hartelijk dank voor de medewerking!

17-6 Bestuursvergadering