header foto header foto header foto header foto header foto

Sponsorcommissie

Teamkleding - nu ook hoodies!

Nieuws afbeelding 1-7-2020
Ben jij toe aan een nieuwe hockeyoutfit of wil je met je team allemaal hetzelfde kledingstuk? Ga dan snel naar Intersport Twinsport op de Cruquius (en je spaart ook nog eens voor korting voor jezelf én voor club)!

Samen met onze sponsoren Intersport Twinsport en Brabo hebben we dit jaar extra aandacht besteed aan onze kledinglijn. Zoals jullie weten worden aan het begin van het nieuwe seizoen de nieuwe MHCB-shirts uitgereikt, meer informatie hierover volgt binnenkort!

Ben je toe aan nieuwe kleding of vind je het leuk om met je teamleden dezelfde kleding te dragen? Bij Intersport Twinsport is keuze genoeg. In de brochure van Brabo vind je de speciale kledinglijn van MHC Bennebroek. In de winkel is deze collectie aanwezig. Als MHC Bennebroek-lid  ontvang je 20% korting op deze Brabo collectie. Bestel je voor een heel team? Dan krijg je zelfs 30% korting! Voor meer informatie zie de bijlage onderaan dit bericht.

Ben je op zoek naar een softshelljasje of een leuke betaalbare hoodie die snel te leveren is? Ook hiervoor moet je bij Intersport Twinsport zijn! Het softshelljasje is in de winkel los verkrijgbaar in de kleur navy. Wil je deze voor een heel team bestellen? Dan is deze snel leverbaar in navy maar ook in kobalt, rood en zwart. Vraag naar Brian voor de mogelijkheden.

We hebben veel vragen gekregen voor leuke betaalbare hoodies. In de winkel kan je diverse maten passen in roze, groen en navy. Wil je deze voor je hele team bestellen? Dan is de hoodie in maar liefst 17 kleuren verkrijgbaar en snel te leveren. Vraag naar Brian voor de mogelijkheden.

De kledinglijn van Brabo is speciaal voor MHC Bennebroek ontworpen. Dit is ons visitekaartje. Alleen op deze kleding mag het clublogo vermeld worden.
Wil je graag een ander item bestellen voor je team of heb je vragen over het bedrukken? Vraag in de winkel naar Brian. Hij vertelt je over de mogelijkheden.

Op ons verzoek heeft Intersport van de genoemde kleding pasmaten in de winkel hangen, zodat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om de juiste maat te komen passen. Om te voorkomen dat een lid voor niets komt, kunnen pasmaten niet meegegeven worden. We rekenen hiervoor op jullie begrip.

We gaan ons best doen om alle kleding snel uit te leveren zodat jij (samen met je team) in je nieuwe outfit op het veld kan shinen!

Intersport Twinsport en Brabo zijn al jaren trouwe sponsoren. We gaan er dan ook van uit dat je kleding bij Intersport Twinsport aanschaft. Wist je dat je met je aankopen via de speciale VIP-app spaart voor korting en regelmatig leuke aanbiedingen krijgt? Ook de club spaart door jouw aankopen voor een shoptegoed. Kortom voordeel voor iedereen!

Heb je nog vragen over de kleding? Stuur dan een mailtje naar [email protected].
Bijlage