header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

WEDSTRIJD IS AFGELAST!

Nieuws afbeelding 14-9-2020
UPDATE 19 september: de wedstrijd is ivm onvoorziene omstandigheden afgelast. Nieuwe datum volgt.

In verband met COVID-19 kunnen wij komende zondag maar een beperkt aantal toeschouwers (0-99 jaar) toelaten tijdens de derby Bennebroek H1 – Alliance H1.  Om de wedstrijd te komen kijken is, om teleurstellingen aan het hek te voorkomen, vooraf reserveren voor deze wedstrijd verplicht (let op, dit geldt voor alle leeftijden!).  Vol = vol.

Nadat je het toegangshek door bent, graag ook registreren via de aanwezige QR-codes op het terrein volgens de voor velen inmiddels bekende weg. Houd te allen tijde de 1,5m afstand en spreek elkaar daar ook op aan.
Omdat er maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar is, vragen wij iedereen alleen te reserveren als je zeker weet dat je gaat komen.
Alle toeschouwers voor de wedstrijd van H1 moeten vooraf reserveren. Niet gereserveerd = geen plek aan KG1 tijdens de wedstrijd!

Je bent een toeschouwer als:
• Je de wedstrijd Bennebroek H1 – Alliance H1 komt kijken
• Je zelf je eigen wedstrijd gespeeld hebt of nog gaat spelen en ook naar H1 wil kijken
• Je als toeschouwer op MHC Bennebroek bent bij een van de andere velden en ook H1 wil kijken.

Wie hoeft niet te reserveren?
• Spelers en staff Dames 1 of Heren 1 en hun tegenstanders
• Scheidsrechters Dames 1 of Heren 1
• Personen die in functie zijn (je naam dient vooraf doorgegeven te zijn):
o   barpersoneel
o   bardienst
o   bestuursleden (in functie)
o   overige aangewezen vrijwilligers

Realiseer je dat om dit mogelijk te maken hierin ongelooflijk veel tijd en energie wordt gestoken door vele vrijwilligers. Dus hierbij ons dringend verzoek om je aan de regels, tijdsloten en andere richtlijnen te houden. Alleen met vereende krachten kunnen wij dit blijven doen! #MHCBdatzijnweallemaalsamen!

LET OP! De gehele zondag zijn de toegangshekken aan de Jacob van Heemskerklaan gesloten. Wij verzoeken iedereen om via BSM te komen en hier de auto of fiets te parkeren.

Tickets kopen (MHC Bennebroek supporters ONLY!): https://eventix.shop/987g8waq

Tickets voor Alliance supporters zullen via Alliance worden uitgereikt