header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Corona richtlijnen MHCB per 13 januari 2021

Nieuws afbeelding 13-1-2021

De belangrijkste COVID-maatregelen van dit moment op een rij:

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 2 personen.
Wedstrijden zijn niet toegestaan.

•Voor kinderen tot 18 jaar geldt: sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club is toegestaan.

•Naast de sportkantines zijn ook douches en kleedkamers gesloten.

Let op :de leeftijdsgrenzen kunnen voor de hockeysport als volgt geïnterpreteerd worden: alle teams die jeugdcompetities spelen, vallen onder de regeling voor kinderen tot 18 jaar en mogen dus sporten in teamverband en wedstrijden spelen tegen jeugdteams van de eigen vereniging op de eigen club.

We beseffen ons dat de verlenging van de maatregelen geen goed nieuws is voor met name onze senioren en ons verenigingsleven dat we zo missen, maar veiligheid en gezondheid blijven voorop staan.

Wel zijn we blij dat de jeugd nog steeds kan blijven trainen en dat onze vrijwilligers in het weekend voor ze klaar staan om onderlinge wedstrijdjes te spelen. Om dit zo veilig mogelijk te kunnen blijven doen gelden de volgende regels:

-Tijdens de wedstrijdjes voor zowel de Jongste Jeugd als de Junioren geldt ten aanzien van de begeleiding: maximaal begeleiders en scheidsrechter per team (totaal: 2 teams, 4 coaches en 2 scheidsrechters);

-Halen/brengen en parkeren op het parkeerterrein bij BSM en niet op de Jacob van Heemskerklaan (dit geldt voor de wedstrijden in het weekend; voor de trainingen gelden de regels zoals hieronder).

De volgende regels blijven onveranderd gelden:

Bij klachten blijf thuis en laat je testen als nodig. Bij koorts of benauwdheid van huisgenoten blijf je ook thuis. Bij een positieve test volg je de instructies van de GGD op. Kinderen onder 12 jaar met "snotneus” mogen wel naar de club.

De bar is gesloten. De toiletten zijn wel toegankelijk.

Samenkomsten buiten de trainingen om, zijn niet toegestaan op het complex; na de training verlaat je het terrein zo spoedig mogelijk.

Kleed je thuis om en neem je eigen bidon mee (graag voorzien van je naam).

De jeugdtrainingen gaan gewoon door volgens het trainingsrooster.

Bij trainingen en onderlinge wedstrijden is er geen publiek toegestaan (lees de uitzondering hieronder).

Ouders zijn helaas niet toegestaan op het complex, dus vriendelijk verzoek om de kinderen bij het hek af te zetten. De trainers zullen de kinderen van de F en Pauwtjes komen ophalen bij het hek. Zorg dus dat je je kind op tijd aflevert bij het hek, want het is niet mogelijk om je eigen kind te begeleiden naar het veld. Speel je op veld 1 dan geldt de ingang bij de fietsenstalling. Voor veld 2 en 3 geldt het hoge draaihek bij veld 3. (BSM parkeerplaats.)

Aan de (jeugd)leden, trainers en vrijwilligers het verzoek om zoveel mogelijk met de fiets te komen, en deze te plaatsen in de fietsenstalling.

Voorts blijft: houd afstand tot de betreffende leeftijdsgroepen; volg de instructies van de coördinator of trainer met een glimlach op; geen handen schudden; let op de hygiëne; maak cornermaskers na ieder gebruik schoon;

Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn dan kun je mailen naar onze Coronacoördinator Xander Leuven:[email protected]

Met dank voor jullie begrip en medewerking.

Blijf gezond!

Met sportieve groet,