header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Activiteiten voor de jeugd

Nieuws afbeelding 13-1-2021

Tijdens de persconferentie van 12 januari is helaas duidelijk geworden dat er, in ieder geval tot en met 9 februari, geen versoepelingen komen. Gelukkig kan de (jongste)jeugd wel lekker buiten blijven trainen en worden er voor hen op zaterdag onderlinge wedstrijden geregeld. Ook zijn er jeugdteams die andere ‘trainingen’ volgen zoals rugby, kickboksen, yoga, looptrainingen of meedoen aan leuke hockey-mix-toernooien.

Elke week steken vrijwilligers, coaches, trainers en TC veel tijd in de organisatie en begeleiding van deze activiteiten. Als bestuur waarderen we hun aanpassingsvermogen en flexibiliteit en zijn we erg blij dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Mocht je ook leuke ideeën hebben, laat het ons weten via de TC ([email protected]). Zo zorgen we er samen voor dat onze jeugdleden zo goed en leuk mogelijk blijven bewegen en hockeyen.

Met sportieve groet,

Mirko, Chris, Jacqueline, Luuk, Hans, Talitha, Reyndert en Arjan