header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Dringend Barsupervisors gezocht!

Nieuws afbeelding 28-8-2021
Dringend Barsupervisors gezocht!

Het clubhuis kan weer open! Weliswaar nog steeds met beperkingen, maar niettemin ontvangen wij u graag. Dat kan echter alleen als we voldoende vrijwilligers hebben om de bar te bemannen. Daarom is het belangrijk dat we de pool met barsupervisors flink uitbreiden. We hebben er in totaal zeker 20 nodig, maar na de coronaperiode hebben we nog maar 8 vrijwilligers over.

Meld je daarom aan bij barcommissie. Coronabeperkingen zijn lastig, maar zonder barsupervisors kunnen we helemaal niet open.

Als barsupervisor ben je 3 à 4 keer per seizoen een dagdeel (op zaterdag of zondag) verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de bar gedurende je dienst. Samen met een aantal door de teams ingeroosterde vrijwilligers bedien je spelers, toeschouwers en bezoekers. Elk barhoofd weet de weg achter de bar, kent het recept voor de tosti’s en begrijpt hoe de apparaten en de kassa werken. Uiteraard wordt je ingewerkt en kun je altijd bij de barcommissie terecht als je ergens niet uitkomt.

Belangrijkste is dat het vooral erg gezellig is achter de bar. Het is de beste manier om veel clubleden te leren kennen en je levert een belangrijke bijdrage aan de sfeer op onze familieclub.

Interesse? Bel of App met Jouke (06-29419348 voor de zaterdag) of Mark (06- 15576500 voor de zondag). Een e-mail naar [email protected] kan natuurlijk ook.