header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Clubbonus MHC Bennebroek

Nieuws afbeelding 7-10-2021
Stern, Volvo en MHC Bennebroek. Succes bereik je samen!

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al 25 jaar structureel in talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport.

Stern heeft samen met MHC Bennebroek een partnerprogramma gericht op gezamenlijk succes. Koop of lease een nieuwe Volvo en scoor € 1000,- clubbonus voor MHC Bennebroek of € 500,- clubbonus bij aanschaf van een Volvo Occasion bij Stern.

Ontvang daarnaast een cadeaubon ter waarde van € 250,- te besteden bij Intersport om uw eigen hockeymaterialen mee te upgraden.

Zoals wellicht al bekend is, bevindt MHC Bennebroek zich op dit moment in een ambitieus Nieuw Veldenplan, waarbij V1 en de Pauwenren net zijn afgeleverd.
V2 zal in de toekomst ook moeten worden gerealiseerd, de Volvo clubbonus zou hier een mooi steentje aan kunnen bijdragen.

Voor meer informatie over Volvo en over de clubbonus kunt u te allen tijde terecht bij de Volvo dealer in Lijnden:
Sydneystraat 9, 1175 RN Lijnden 020 – 21 901 00