header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Heren 1 herfstclinic voor de DEF-jeugd komt er aan!

Nieuws afbeelding 11-10-2021

Op vrijdag 22 oktober organiseert Heren 1 een superleuke herfstclinic op de club! Het is alweer een hele tijd geleden dat de laatste clinic heeft plaatsgevonden dus wij staan te popelen om er een topdag van te maken.

Tijdens deze dag worden er coole tips & tricks aangeleerd om jullie hockeyskills te verbeteren. Uiteraard is er ook veel ruimte om gewoon lekker plezier te maken en spelen we allerlei gave spellen.

Wij zorgen voor de lunch en een hapje en drankje tussendoor.

Het enige wat jullie mee moeten nemen zijn je hockeyspullen en eventueel een bidon.

We zien alle kinderen graag binnenlopen vanaf 08.45. Om 09.15 beginnen we met de clinic en om 15.30 kan iedereen weer worden opgehaald.

Aanmelden kan door middel van een mail te sturen naar [email protected].

Vermeld hierin je naam, team, telefoonnummer van een ouder en eventuele allergie├źn of bijzonderheden.

Waar? Op MHC Bennebroek natuurlijk!

Wie? Alle kinderen uit de DEF-jeugd

Wanneer? Op vrijdag 22 oktober vanaf 08.45 tot 15.30

Wat? Een superleuke dag met Heren 1 vol met leuke hockeyspelletjes!

Kosten? 30 euro per persoon, contant te voldoen bij de start van de clinic

Wij hebben er heel veel zin in en zien jullie graag de 22ste!

Tot dan!

Heren 1