header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Corona-update 13 november

Nieuws afbeelding 13-11-2021

De Coronaregels zijn weer aangepast. Het zal jullie niet zijn ontgaan. Helaas mogen we geen publiek meer toelaten bij wedstrijden en trainingen.

Het clubhuis mag wel open blijven. Weliswaar alleen voor sporters en ook maar tot 20:00. En uiteraard op vertoon van een Coronatoegangsbewijs (QR-code). Met wat goede wil en gezond verstand kunnen de senioren op zondag voor en na de wedstrijd dus (zittend!) een drankje doen.

Omdat het niet om grote aantallen zal gaan, vragen we de teamcaptains om de codes te scannen van alle spelers, ook van de tegenstander, die het clubhuis (incl kleedkamers) willen bezoeken. Wie alleen wil spelen hoeft niet gescand te worden.

Door de week blijft het clubhuis dicht. Omdat we al om 20:00 moeten sluiten is het niet de moeite waard de bar eerder te openen. Helaas.

Voor de jeugdtrainingen halen we de oude draaiboeken weer uit de kast. In een apart bericht komen we hierop terug en leggen dan onder andere uit hoe kinderen gehaald en gebracht kunnen worden.

In de loop van de week zullen we ook berichten over de zaterdag.

We hebben eerder laten zien dat we met elkaar snel kunnen schakelen en het clubleven ook onder Corona door kunnen laten gaan. Ook deze keer gaat ons dat weer lukken. Dank voor ieders begrip en medewerking.