header foto header foto header foto header foto header foto

Wedstrijdsecretariaat ABC11D

ABC11D: tweede helft van de competitie

24-2-2010 Zaterdag 6 maart gaat voor de meeste teams (MA1 en de B-teams starten op 13 maart) de tweede helft van de competitie (of de lentecompetitie, voor de D-elftallen) van start. Deze periode loopt door tot en met 29 mei voor de ABC-teams en tot en (officiëel) tot en met 15 mei voor de D-elftallen. Aangezien alle wedstrijden voor de D-jeugd van 15 mei verplaatst zijn naar 6 maart, betekent dit dat zij klaar zijn na de wedstrijd van 24 april.

Inmiddels is duidelijk welke wedstrijden verplaatst konden worden van 15 mei naar 6 maart. Alleen voor MA1, MB1, MB2, JB1 en JB2 is dit niet gelukt. Daarnaast kon de wedstrijd van MA3 niet verplaatst worden, aangezien zij al een inhaalwedstrijd hadden staan op 6 maart. Coaches van deze zes teams: mocht het nodig zijn één van deze wedstrijden alsnog buiten het Hemelvaartsweekend te spelen, neem dan zo snel mogelijk contact op met het wedstrijdsecretariaat.

MD4 heeft een vrije zaterdag op 17 april, zij zitten in een poule met 9 teams, waarvan dus elke week één team geen wedstrijd heeft.

Het fruitschema en fluitschema zijn inmiddels op de site geplaatst, het vervoersschema wordt zo snel mogelijk ingevuld en zal vanaf dan te zien zijn op Emma.