header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Scheidsrechterscursussen (UPDATE 05/12)

Nieuws afbeelding 5-12-2011 In de eerste maanden van 2012 worden verscheidene scheidsrechterscursussen gegeven voor verschillende doelgroepen. Aangezien het voor spelers en speelsters, ouder dan 15, verplicht is om een scheidsrechterskaart te halen, is deze cursus niet vrijwillig. De data van deze cursussen zijn als volgt:

Cursus 1: 11/1, 18/1, 23/1 (A-junioren)
Cursus 2: 26/1 (senioren)
Cursus 3: 6/3, 13/3, 27/3, 3/4 (B-junioren, jongens)
Cursus 4: 15/3, 29/3, 5/4, 12/4 (B-junioren, meisjes)
Cursus 5: 25/1, 1/2, 8/2, 15/2 (B-junioren, meisjes)

Tussen haakjes staat de primaire doelgroep van de betreffende cursus. In de bijlage bij dit bericht is te vinden welke spelers specifiek bij welke cursus worden verwacht.

Ouders die hun regelkennis willen opvijzelen en/of zelf een kaart willen halen, alsmede andere geïnteresseerden zijn van harte welkom bij elke cursus (bij voorkeur nummer 1), gaarne wel aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected]

De cursussen vinden 's avonds plaats en starten om 19.30 (junioren) of 20.00 (senioren). De duur van een cursusavond varieert van anderhalf tot iets meer dan twee uur. De cursus wordt afgesloten met een examen op de laatste cursusdag. De seniorencursus is slechts één avond waarop ook het examen wordt afgenomen.

In principe is het volgen van de volledige cursus verplicht voor het halen van de scheidsrechterskaart. Mocht je niet op (één van) de aangegeven data kunnen, laat dat dan even weten per mail, dan zoeken we naar een oplossing.

Ben je al in het bezit van een scheidsrechterskaart, maar sta je toch op de lijst? Laat dat dan even weten per e-mail op onderstaand adres. Ook voor verdere vragen kun je bij ons terecht.

Voor de cursisten: veel succes!

De arbitragecommissie
Maurits Kal en Jeroen Dekker
[email protected] Bijlage