header foto header foto header foto header foto header foto

TC jeugd

Teamindelingen A,B,C,D11 en 8

Nieuws afbeelding 6-6-2012

Toelichting teamindeling elftal junioren Bennebroek

De technische commissie heeft in overleg met de trainers en coaches een teamindeling gemaakt. Uitgangspunt hierbij is dat plezier in het hockey voorop staat. Voor de een betekend dat op zo hoog mogelijk niveau proberen te spelen en voor de ander samen met vrienden of vriendinnen de sport beoefenen.

Dit jaar heeft de TC ook weer voor een aantal keuzes gestaan. In sommige gevallen is overleg geweest met spelers en/of teams om tot de juiste keuze te komen. Om zo transparant mogelijk te zijn, zullen we een aantal van onze keuzes in het kort toelichten.

Binnen de jongenslijn A en B hebben we komend seizoen onvoldoende spelers om tot een niveau verdeling te komen binnen beide leeftijdscategorie├źn. Vandaar dat we gekeken hebben naar de indeling voor de komende 3 jaar. Zo zien we dat we de komende jaren jongens moeten werven om volgend seizoen 2 jongens A en 1 jongens B te kunnen inschrijven. De jaren daarop volgend kunnen we 2 jongens A en 2 jongens B inschrijven en gaan we binnen de C leeftijd al naar 3 teams. U kunt begrijpen hoe meer teams, des te makkelijker het wordt om voor iedereen de juiste plek te vinden.

Voor komend seizoen zullen we veel gedifferentieerd moeten gaan trainen en zullen we op andere manieren (bijv veel oefenwedstrijden/onderling) de groep homogener gaan maken.

Binnen de meisjeslijn kennen we geen numeriek probleem, echter ligt hier de uitdaging om de juiste niveau indeling te maken. Om dit goed te doen hebben we de B1 en C1 selectie laten bestaan uit 18 speelsters. Pas aan het einde van de trainingen in juni zal er een definitieve selectie worden gemaakt.

De eerste lijnsteams A1 tot en met D1 zullen nog gaan trainen in juni.

Dit zal gebeuren in de nieuwe samenstelling en met de nieuwe trainer/coaches (voor zover bekend).

MA1 trainen met Marjan Koopman (Trainer/coach nog niet bekend)

MB1 trainen met Ray van der Klis (Trainer/coach nog niet bekend)

MC1 Trainer coach Noelle Rohan

MD1 Trainer coach Rick Vernooij

JA1 Trainer coach Floris Koopman

JB1 Trainer coach Maurits Kal

JC1 trainen met Sven van Geenhoven (Trainer/coach nog niet bekend)

JD1 Trainer coach Roderick Lommers

Rest ons niets meer dan u een fijne zomervakantie toe te wensen en tot op de club. Let goed op de site voor de start van de trainingen!

Voor vragen kunt u ons altijd mailen: [email protected] voor de A t/m D11-tallen. Voor de D8-tallen kunt u mailen naar  [email protected].

Klik hier voor de indeling.

Met vriendelijke groet,

TC Junioren,