header foto header foto header foto header foto header foto
 
Nieuws

Opzeggen voor 1 mei

Nieuws afbeelding 16-4-2019
Beste MHC Bennebroek-leden en ouders,

De lentecompetitie is al weer enige tijd begonnen; we hopen dat iedereen een fijn hockeyseizoen heeft en ook volgend jaar lid blijft van MHCB. Toch kan het zijn dat je wilt stoppen met hockeyen. Bijvoorbeeld omdat je gaat studeren of kiest voor een andere vrijetijdsbesteding. 

Als je wilt opzeggen doe dit dan vóór 1 mei 2019. Opzeggen kan uitsluitend via het opzegformulier dat te vinden is op de website, achter de inlogcode, onder ‘Club’ en vervolgens ‘Opzegformulier’. Of door middel van een schriftelijke opzegging ter attentie van de ledenadministratie: [email protected]. Opzeggen bij of via een coach of trainer is dus geen officiële opzegging. Vermeld bij de opzegging ook de reden daarvan, dit is voor MHCB en het toekomstige beleid zeer nuttige informatie. 

Waarom voor 1 mei? 
Dit is voor jou maar ook voor MHCB heel belangrijk in verband met het maken van nieuwe teams, aantrekken van trainers/coaches ect.. Mocht het één en ander voor 1 mei nog niet duidelijk zijn voor komend seizoen, met betrekking tot studie of werk, dan wil de club daar rekening mee houden. Geef het voor 1 mei door aan de ledenadministratie: [email protected].
Beëindiging of wijziging van het type lidmaatschap dient dus vóór 1 mei aanstaande te gebeuren. Bij afmeldingen ná 1 mei aanstaande brengen we, conform artikel 7 van het huishoudelijk reglement, de hele contributie in rekening! 

De opzegging is pas definitief op het moment dat je een bevestiging van de opzegging hebt ontvangen van de ledenadministratie. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Kort samengevat:
  • Opzeggen voor 1 mei 2019: geen kosten. 
  • Bij opzeggen na 1 mei 2019: de gehele contributie voor het nieuwe seizoen is verschuldigd. 
  • Opzegging onder voorbehoud is in sommige gevallen na overleg en met goedkeuring van het bestuur mogelijk, indien voor 1 mei schriftelijk aangevraagd bij de ledenadministratie.

Mochten er nog vragen zijn over de opzeggingsprocedure dan kun je deze mailen naar:  [email protected].

We wensen iedereen nog een fijn seizoen toe en natuurlijk hopen wij alle hockeyers ook na de zomer weer op de velden van MHCB te zien!

Met vriendelijke groet,
Bestuur MHC Bennebroek