Twee nieuwe Leden van Verdienste benoemd

Nieuws afbeelding 15-5-2019 Afgelopen maandag heeft de ALV de voordracht van het bestuur om Monique van Maanen-Hokkeling en Mariëlle Thuijs-Hokkeling beiden te benoemen tot Lid van Verdienste goedgekeurd.

De twee zussen lopen al vele jaren rond op de club (langer dan ons LISA administratie systeem heeft kunnen bijhouden 😊), zijn altijd actief aanwezig tijdens ALVs en andere belangrijke evenementen en dragen meer dan hun steentje bij als vrijwilliger (oa binnen de Technische Commissies, Vrijwilligerscommissie, Ledenadministratie, organisatie van het Familietoernooi en als jeugdtrainer, team manager en coach). En daarnaast spelen ze ook nog eens verdienstelijk hockey in Dames A.

Met bloemen en de officiële zilveren Pauwenspeld werden ze onder luid applaus geëerd. Monique & Mariëlle  – van harte gefeliciteerd, dit is meer dan verdiend!

Bestuur MHC Bennebroek