header foto header foto header foto header foto header foto

Hockeyplaatjes sparen bij Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek

Nieuws afbeelding 19-6-2019 Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek heeft ons bestuur benaderd voor een lokale hockeyplaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een hockeyplaatje gemaakt is. De droom van veel MHC Bennebroek-leden wordt nu werkelijkheid! Hockeyplaatjes van jezelf en andere MHC Bennebroek-leden zijn in het najaar van 2019 verkrijgbaar bij Albert Heijn Zwetsloot Bennebroek.

De fotosessies zullen direct bij de start van komend seizoen plaats gaan vinden! Houd onze website goed in de gaten om te zien wanneer jouw team wordt verwacht.

Om van jouw foto zo’n fraai hockeyplaatje te maken hebben we voor deze actie wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw hockeyplaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wilt laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naar https://bmcc.nu/myClubStars-toestemming-mhcbennebroek/ en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail die je krijgt na jouw goedkeuring. Let op: deze kan nog wel eens in de ‘spam’ terecht komen.