header foto header foto header foto header foto header foto

Inschrijven 4- en 5-jarigen nog mogelijk voor dit seizoen!

Nieuws afbeelding 10-10-2019
De trainingen zijn weer begonnen, tenues zijn uit de kast gehaald en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Mooi om te zien dat alle teams van start gaan.
MHC Bennebroek bestaat dit seizoen 55 jaar! Het belooft een mooi jaar te worden. Dat willen we graag met zoveel mogelijk hockeyliefhebbers vieren.

Er is nog ruimte voor nieuwe leden van 4 en 5 jaar!

Ken jij iemand die wil hockeyen?

Op diverse manieren brengen we onder de aandacht dat nieuwe leden welkom zijn. Op kinderdagverblijven hangen posters, in nieuwe wijken zijn flyers rondgedeeld.
Ken jij iemand die zin heeft om bij een familieclub te komen spelen, waar iedereen ervoor gaat, binnen en buiten de lijnen?

We waarderen het enorm als je kennissen en vrienden tipt dat er bij MHCB nog ruimte is (geen wachtlijsten!!)

Aanmelden kan eenvoudig via het inschrijfformulier. Dit kan ook als je eens een proefles mee wil doen.

Je inzet wordt beloond: voor ieder aangebracht nieuw lid ontvang je een 'sportief presentje'.

Dank voor de moeite en veel plezier met de start van het seizoen.

Bijlage