header foto header foto header foto header foto header foto

Samenwerking MHC Bennebroek met Svala Auto Lijnden!

Nieuws afbeelding 11-10-2019 MHC Bennebroek is een nieuwe samenwerking aangegaan met Svala Auto uit Lijnden. Deze partner van Volvo heeft besloten de club te ondersteunen met een bijdrage voor de trainingsgoaltjes en start tegelijkertijd een actie die een fantastische extra bonus kan opleveren voor de club.

Mocht het merk Volvo dus in het vizier staan om aan te schaffen of te leasen, dan hopen wij dat jullie die aanschaf willen laten lopen via Svala. Zo kan de club de bonus ontvangen en u als koper kan tevens een extra attentie ontvangen.

Koop of lease een nieuwe Volvo en scoor een €1.000 Volvo-clubbonus voor MHC Bennebroek. Of ontvang  €500 bij aanschaf van een Volvo Occasion via Svala Auto.

Lees op deze website meer over het Volvo & Hockey Partnerprogramma waarmee Svala Auto en MHC Bennebroek elkaar helpen om nog betere resultaten te scoren.