header foto header foto header foto header foto header foto

‘Spelregels’ zaaltrainingen

Nieuws afbeelding 5-12-2019
Komend weekend zijn de 1e zaalcompetitiewedstrijden, zodat er nu ook in de zaal getraind gaat worden. Het schema van de zaaltrainingen staat in de app, net als de zaalcompetitie van de KNHB. Helaas is de zaalcapaciteit beperkt. Het was daarom een puzzel om trainingen voor alle teams in te delen. Het doel is om iedereen zoveel mogelijk te laten trainen voorafgaand aan een competitieweekend. Hierdoor kon het volledige trainingsprogramma pas na de bekendmaking van de wedstrijden door de KNHB gereed gemaakt worden.

Gezien de beperkte capaciteit hierbij ook een aantal ‘spelregels’:
  • Een team traint niet op vaste tijden of vaste dagen. Ook kan er helaas niet elke week getraind worden. Met name in december en begin januari zijn de zaaluren erg schaars.
  • We vragen alle managers van de zaalteams de trainingsdata te communiceren binnen het team. Vraag hierbij of spelers die bepaalde data niet kunnen trainen dit door te geven via een persoonlijk bericht aan de manager.
  • De zaalcommissie hoort graag uiterlijk 10 dagen voor een training per team/datum wanneer er minder dan 10 spelers aanwezig zijn. Het team zal dan aangevuld worden met spelers uit een ander team die wel kunnen trainen!
  • Te late afmeldingen worden niet geapprecieerd.
  • Bekijk regelmatig de app voor eventuele aanpassing!

Mede namens Menno Reyenga, iedereen veel plezier en succes in de zaal!
De zaalhockeycommissie