header foto header foto header foto header foto header foto

Lustrum

EENMAAL, ANDERMAAL………VERKOCHT!

Nieuws afbeelding 14-2-2020
Iedereen is uitgenodigd voor de unieke Bennebroek lustrumveiling!

MHC Bennebroek bestaat dit jaar 55 jaar. Dit lustrum wordt uitgebreid gevierd in het weekend van 17, 18 en 19 april. Houd deze data alvast vrij in je agenda, want de lustrumcommissie heeft een uitgebreid programma samengesteld, geschikt voor jong en oud!

Op vrijdagavond 17 april wordt het lustrum feestelijk afgetrapt met een spectaculaire veiling voorafgegaan door een hapje en drankje. De wijn wordt aangeboden door Wijnhuis Bodde. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan de club. We hebben al heel veel leuke en mooie veilingitems verzameld.

Bied bijvoorbeeld op een wedstrijd van AJAX inclusief een diner & borrel in de Ajax Business Club, aangeboden door YourGift. Of geniet een nacht in een sfeervolle luxe kamer inclusief ontbijt in het Nova Hotel in Hartje Amsterdam, aangeboden door Nova Hotel & Apartments. En dit is nog maar het begin. Nieuwsgierig? Hou dan de site en onze social media kanalen in de gaten. Binnenkort maken we nog meer veilingitems bekend.

Programma vrijdag 17 april

19.00 uur: Ontvangst met borrel, hapjes en muziek (€ 10,- pp incl. 2 lootjes loterij)

20.30 uur: Start veiling (vrij toegankelijk vanaf 20:30, drankjes voor eigen rekening, gratis drankje bij winnend bod)

23.00 uur: Einde

Kom je gezellig naar de borrel voorafgaand aan de veiling? Meld je dan vooral even aan
Vergeet niet je mobiele telefoonnummer te vermelden.

We rekenen op jullie komst!

De Lustrumcommissie