header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Corona richtlijnen MHCB per 2 oktober 2020

Nieuws afbeelding 2-10-2020
Beste leden en ouders/verzorgers,

In vervolg op de persconferentie waarin strengere landelijke maatregelen zijn aangekondigd, zullen wij ook onze Corona-regels moeten aanpassen.

Wij informeren jullie over de directe gevolgen voor MHCBennebroek

Met ingang van vandaag (30-09-2020) gelden de volgende maatregelen:

•Bij klachten blijf thuis en laat je testen als nodig/ bij koorts of benauwdheid huisgenoten blijf je ook thuis/ bij een positieve test volg je instructies GGD/ kinderen onder 12 jaar met "snotneus” mogen wel naar de club.

•De bar is helaas per direct gesloten. De toiletten zijn wel toegankelijk. De kleedkamers zijn bereikbaar, maar het liefst thuis omkleden, in ieder geval niet douchen en geen teambesprekingen.

•Samenkomsten buiten trainingen of wedstrijden om, zijn niet toegestaan op het complex; verlaat het terrein zo spoedig mogelijk.

•Neem je eigen bidon mee. Graag voorzien van je naam.

•De wedstrijden en trainingen gaan gewoon door volgens het trainingsrooster en competitieschema van de KNHB.

•Bij trainingen en wedstrijden is er geen publiek toegestaan (lees de uitzondering hieronder).

•Ouders zijn helaas niet toegestaan op het complex, dus vriendelijk verzoek om de kinderen bij het hek af te zetten. De trainers zullen de kinderen van de F en Pauwtjes komen ophalen bij het hek. Zorg dus dat je je kind op tijd aflevert bij het hek, want het is niet mogelijk om je eigen kind te begeleiden naar het veld. Speel je op veld 1 dan geldt de ingang bij de fietsenstalling. Voor veld 2 en 3 geldt het hoge draaihek bij veld 3. (BSM parkeerplaats.)

•Aan de (jeugd)leden het verzoek om zoveel mogelijk met de fiets te komen, en deze te plaatsen in de fietsenstalling.

•Rijouders bij een ‘uit’ wedstrijd mogen volgens de algemene protocollen wel blijven kijken. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

•Voor onze team managers betekent dit dat jullie voor deze jeugdteams een "benodigd” rijschema opstellen. Daarnaast blijft het leidend hoe de ontvangende club de protocollen heeft opgesteld; lees deze vooraf in!!

•Wij verwachten dat het bezoekende team ook een benodigd schema opstelt; graag op elkaar wachten bij de parkeerplaats en als 1 team melden bij het veld van spelen. Daar zal de teammanager van onze ploeg u welkom heten. Er zijn maximaal 5 rijders toegestaan per team.

•Voorts blijft: houd afstand tot de betreffende leeftijdsgroepen; volg de instructies van de coördinator of de scheidsrechter met een glimlach op; geen handen schudden; let op de hygiëne; maak cornermaskers na ieder gebruik schoon;

•Lees meer op rijksoverheid.nl.

Voor dit moment zijn dit de belangrijkste maatregelen die MHCBennebroek naar heeft moeten nemen.

Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn dan kun je mailen naar
Xander Leuven : [email protected]

Met dank alvast voor jullie begrip en medewerking in deze

Met sportieve groet bestuur MHC Bennebroek