header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Kom meer te weten over ons mooie club logo

Nieuws afbeelding 24-11-2020

Een kangoeroe, een kasteel of een mees die bovenop een stick is geklommen: hockeyclubs hebben de meest uiteenlopende clublogo’s. Soms rechttoe rechtaan, soms een mysterie dat moet worden ontrafeld. Hockey.nl gaat op zoek naar het bijzondere verhaal erachter. Deze aflevering: Bennebroek, waarvan Dames 1 uitkomt in de Tweede Klasse en Heren 1 in de Eerste Klasse.

De leden van hockeyclub Bennebroek zullen met recht trots als een pauw zijn op hun club. Op het clublogo staat namelijk een pauw in volle glorie afgebeeld met daaronder de naam van de club op een donkerblauwe of een witte achtergrond.

Het clublogo van Bennebroek: met dank aan Adriaan Pauw jr.