header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Update renovatie Pauwenren en veld 1

Nieuws afbeelding 28-2-2021

Afgelopen week hebben we jullie laten weten dat we ons complex gaan renoveren.

De eerste fase van dit traject is dat de "Pauwenren” een multifunctioneel oefen- en speel veld wordt voor alle leden. Deze foto is een eerste "artist impression”. In de Pauwenren komen:  4 speelveldjes met doeltjes in de hekken voor onze allerjongste jeugd, drie goals om keeperstrainingen te kunnen geven en in zijn totaliteit 1 veld waar partijtjes kunnen worden gespeeld en waar zaalhockey trainingen gegeven kan worden.

Voor veld 1 zijn door een groep jeugd- en seniorenleden verschillende velden bij andere clubs getest op de diverse speeleigenschappen. Daaruit kwam één veld als favoriet naar voren. Dit is het veld van, Van Kessel Sport en Cultuurtechniek waarmee wij als club in zee zijn gegaan. Een groen waterveld met goede speeleigenschappen en een geheel vernieuwde drainage.