header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Update veld 1 en Pauwenren

Nieuws afbeelding 11-9-2021

Zoals in de laatste update aangegeven is veld 1 afgelopen week gekeurd door het onafhankelijke keuringsinstituut. Een keuring die maar liefst drie uur duurde en rond de 400 metingen betrof. Helaas kwam uit deze keuring naar voren dat er nog drie punten aangepast moeten worden voordat het veld voor wedstrijden vrij gegeven kan worden. De aannemer heeft toegezegd twee daarvan  komende week op te pakken. Het derde punt kan alleen opgelost worden door intensief gebruik van het veld.

Het bestuur heeft daarom, in afstemming met de KNHB, besloten om dit weekeind (11-12 september) alleen de trainingen en de wedstrijden van de jongste jeugd op veld 1 te laten plaatsvinden. Zodra de aannemer de twee punten heeft opgelost zal veld 1 vrij gegeven worden voor wedstrijden.

De Pauwenren moet worden voorzien van kantplanken en aan het hekwerk moeten ook nog wat aanpassingen worden gedaan. Totdat dit is opgepakt mag hier alleen door de jongste jeugd getraind/gespeeld worden.