header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

QR-code in het Clubhuis

Nieuws afbeelding 28-10-2021

Het is gelukkig weer gezellig druk in het clubhuis. Daar zijn we blij mee.

Helaas moeten we van iedereen die binnen een consumptie nuttigt de Corona-code controleren. Om dit zo praktisch mogelijk te houden hebben we het clubhuis in tweeën gedeeld. Vóór de bar kun je zonder controle in- en uitlopen.

Het gedeelte rechts van de bar hebben we afgescheiden met behulp van een paar hoge tafels. Als je daarheen wilt zal één van de vrijwilligers je QR-code scannen. Je kunt dan gewoon ergens gaan zitten en/of je consumptie nuttigen.

Het blijft nog een beetje behelpen, maar net als het in veel café’s alweer heel gezellig is, hebben wij er alle vertrouwen in dat ook ons clubhuis weer snel zal voelen als vanouds.