header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy

Het zaalhockeyseizoen 2022/23 gaat bijna van start.

Nieuws afbeelding 17-11-2022
Nog twee competitiewedstrijden en het 1e gedeelte van het hockeyseizoen zit er al weer op.

Vanaf 4 december start de zaalcompetitie. Helaas hebben wij op dit moment nog niet de planning van de wedstrijden van de bond ontvangen. Dit betekent dat wij ook de training nog niet kunnen indelen.

Zodra de wedstrijdindeling bekend is gaan we aan de slag met de indelingen van de training

Trainingen

De zaaltrainingen zijn in de gymzaal van het Fioretti in Hillegom, de sporthal van Sportfondsen Groenendaal in Heemstede en in sporthal De Kooi in Bennebroek.

De Trainingscoördinatie doet ieder jaar zijn best om de trainingsdagen en -tijden zo goed mogelijk in te vullen en te verdelen over de opgegeven teams.

LET OP: Zaaltrainingen zijn niet op dezelfde dag als de veldtrainingen. We streven naar minimaal 6 zaaltrainingen.

Hou de website en MHCB app dan ook goed in de gaten. Zodra er meer bekend is zal het daar zichtbaar zijn.

Wil je alvast meer weten over zaalhockey? Via deze link https://rb.gy/ejmqfe
vind je de spelregels 2022/23, filmpjes met uitleg en de podcasts van Podje hockey.

Bijlage