header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Nieuws

De jeugdcommissie wil de club nóg gezelliger maken!

Nieuws afbeelding 15-3-2023

Sinds kort heeft MHC Bennebroek weer een jeugdcommissie. Acht enthousiaste jongens en meiden uit de B-jeugd willen evenementen organiseren, te beginnen met een feest voor de A- en de B-jeugd op zaterdag 25 maart. Emma-Jane Smit, speelster van Dames 2, is initiatiefneemster en begeleidster van de commissie. Emma-Jane is 27 jaar en hockeyt al sinds de E-tjes bij Bennebroek. "Ik heb zelf altijd wel evenementen georganiseerd als speler, ook in de jeugd. De laatste tijd waren dat thé dansants met mijn team Dames 2. Maar dat is vooral bedoeld voor jong senioren. Het viel mij op dat de B- en A-spelers een beetje buiten de boot vallen. Daar wil ik verandering inbrengen!”.

Emma-Jane heeft acht "toppers” uit de B1-jeugd bij elkaar gezet die dit ook willen. Samen zijn ze gaan brainstormen. Ze willen de club nóg gezelliger maken. Er zijn prille ideeën voor een kerstgala en een vossejacht op ’t Rottegat. Maar de eerste activiteit is een neon-feest, op 25 maart. "Het clubhuis komt in fluorescerend licht te baden. Onder andere DJ Daan Welsch, een bekende van de club, komt draaien.” Verder wordt een fotobooth ingericht en komen er speciale drankjes in neon thema. "Dat is frisdrank. We hanteren een zero alcohol policy, ook aan 18-plussers wordt geen alcohol geschonken.”

De commissieleden hopen er een super gaaf feest van te maken als eerste van vele! En ze hopen op een uitverkocht feest natuurlijk. Kaartjes zijn te bestellen via de hockeyapp of website, elk lid mag twee introducees meenemen. Op de avond zelf wordt de commissie ondersteund door leden van D2, H1 en D1.

Hieronder stellen de leden van de jeugdcommissie zich voor en vertellen ze waarom ze in de jeugdcommissie zitten. Mocht je een idee hebben voor een leuke activiteit of mee willen helpen, benader ze dan!

In de bijlage stellen de leden van de jeugdcommissie zich voor en vertellen ze waarom ze in de jeugdcommissie zitten. Mocht je een idee hebben voor een leuke activiteit of mee willen helpen, benader ze dan!


 

Bijlage

Reacties


Paulien Beentjes

16-3-2023 @ 13:28:16 |En gezellig wordt het !

Reageer op het nieuws