header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 
Nieuws

Kleding seizoen 2023/2024 en kledingruilweekend

Nieuws afbeelding 11-5-2023

Het bestuur heeft besloten nog één seizoen door te gaan met het huidige wedstrijdtenue van Brabo. Volgend seizoen (2024/2025) stappen we over naar een nieuw tenue. Vanuit het oogpunt van duurzaamheid en kostenbesparing organiseren we binnenkort een kledingruilweekend.

Tenue komend seizoen
Om de zoveel jaar vervangen we het sporttenue. Dat heeft te maken met slijtage, maar ook met aflopende sponsorcontracten.Komend seizoen dragen we nog het huidige tenue, oftewel de shirts, broeken, rokjes en sokken van Brabo. Sponsoren zijn op de hoogte en samen hebben we dit besluit genomen. We vragen aan iedereen om het laatste tenue te hanteren van Brabo met de laatste sponsoruitingen erop.

Intersport, onze leverancier, zorgt voor voldoende voorraad zodat nieuwe leden ook kunnen beschikken over het huidige tenue. Wat betreft de kousen: die zijn weer te koop!

Kledingruilweekend
Omdat het bestuur hecht aan duurzaamheid en we leden niet op kosten willen jagen, organiseren we in het eerste weekend van het nieuwe seizoen 2 en 3 september (de datum waarop oefenwedstrijden gespeeld worden) een kledingruilweekend. Je kunt dan je volledige wedstrijdtenue, of onderdelen daarvan waar je kind uit is gegroeid, ruilen voor een passend formaat. Meer informatie over dit kledingruilweekend volgt deze zomer. Het is de bedoeling om een dergelijk moment een paar keer per jaar aan te gaan bieden.

Dus... houd de website in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur