header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy header foto lazy
 

!Oefenwedstrijd Overbos - Trimmers Donderdag

Gespeeld op: 10-10-2022

Een koele herfst avond sierde de dag, in het donker verzamelden zich enkele Trimmers bij de ingang van onze club. De spanning begon zich al op te bouwen daar dit team van harde werkers zich al maanden inzette voor een gesamelijk doel, die bevrijdende overwinning. De zoete smaak van victorie was er een waarven nog weinigen dachten dat deze bestond, als een mythe ging deze door de gelederen van de MHCB Trimmers.

De karavaan richtte zich tot het einddoel en zette koers naar Beverwijk. Daar waar het Overbos huist, de plek waar gelijk spel menig wedstrijd tekende. Echter deze avond was anders, iedereen voelde het. Was het de volle maan die schitterde boven het veld? Waren het de chemicaliën die uit de Tata schoorstenen de atmosfeer in schoten?
Het fluitsignaal luidde de wedstrijd in en MHCB speelde fantastisch. Driehoekjes werden gemaakt en overspelen leek een 2e natuur. Kwart nummer 1 werd gekenmerkt door twee snelle doelpunten van de MHCB'ers. Het tweede kwart begon rommelig, deed de euforie van de twee doelpunten het team de das nu al om? Uit een schermutseling scoorde Overbos hun eerste punt. Kwart drie leek een copie te worden van het tweede kwart, een rommelig begin waarna MHCB zich herpakte, het enige verschil dat dit kwart doelpuntloos bleef. Het vierde kwart begonnen de MHCB'ers geweldig en druk werd gezet. Overbos switchte wat posities en begon de druk op te voeren. Ondanks wat discutabele beslissingen van de scheids in de blauwe jas, bleef de verdediging stand houden. Het team kwam samen op eigen helft en verdedigde de zoete smaak van Victorie tot het eindsignaal.
Op naar de limo!

Live beelden