header foto header foto header foto header foto header foto
 

Geen pin morgen!

Barcommissie Nieuws afbeelding

30-5Helaas hebben wij momenteel een probleem met de pinterminal, waardoor er morgen zeer beperkt tot mogelijk niet gepind kan worden. Neem daarom allemaal graag voldoende cash mee! Bedankt & excuses alvast!

Lees verder

12 oktober: Wijnproeverij

Barcommissie Nieuws afbeelding

24-9 *** De wijnproeverij is VOL***

In samenwerking met Wijnhuis Bodde organiseren we op 12 oktober een wijnproeverij in het clubhuis. Onder begeleiding van Danny Hooijberg en Esther de Witt Hamer zullen we dan een 16 tal wijnen proeven, die begeleid worden door bijpassende hapjes van Koen’s Eetatelier aan de Bennebroekerlaan. Danny is de nieuwe eigenaar

Lees verder

Bar supervisors gezocht

Barcommissie Nieuws afbeelding

19-9Voor de zatermiddag zijn we nog op zoek naar Barsupervisors. Ongeveer 4 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter en om de bar. Je zorgt dat de barmedewerkers worden ingewerkt, dat de voorraad op peil is, je bent het aanspreekpunt. Kortom je bent de spin in het web. Lijkt het je wat, stuur dan even een mail naar Irma van der Wiel [email protected]

Lees verder

Bar commissie

Barcommissie Nieuws afbeelding

19-9 De Barcommissie heeft nieuwe leden: Irma, Lotte, Talitha en Karin. Ook hebben we afscheid genomen van Jeroen, Birgit en Marjan. Veel dank voor jaren actieve bijdrage, gelukkig blijven ze actief voor de club. Heb je leuke ideeen of andere input voor de bar, laat het ons weten.


Lees verder

Gevraagd: nieuwe leden voor de Barcommissie

Barcommissie Nieuws afbeelding

14-4Per direct en/of met ingang van het nieuwe seizoen zoeken wij nieuwe leden voor de Barcommissie. De taken van de Barcommissie bestaan uit het beheer van de bar en de keuken, het indelen van de bardiensten, verzorgen van de bestellingen, evalueren van het assortiment, afhandelen van financiën en andere kleine en minder kleine zaken die betrekking hebben op de bar.


Lees verder

DWF

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
[email protected]

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Webredactie
[email protected]

Live beelden