header foto header foto header foto header foto header foto
 

Foto's gezocht!

Webredactie Nieuws afbeelding

29-8We hebben sinds de zomer een prachtige nieuwe website, maar nog niet voldoende rechtenvrij beeldmateriaal. Schiet jij langs de lijn de mooiste beelden? Dan ontvangt de redactie deze graag! We zijn op zoek naar sfeerbeelden die het DNA van onze club echt uitstralen. 
Het moeten beelden zijn met een hoge resolutie en het moet gesneden kunnen worden in 3:1.

Lees verder

Verslagen zelf invoeren a.u.b.

Webredactie Nieuws afbeelding

15-2 De afgelopen weken is de webredactie overstelpt met aanvragen voor het plaatsen van berichten over zaalkampioenen etc. Graag maken we jullie er op attent dat elk lid van een team zelf verslagen kan schrijven welke dan op de website terecht komen. 

Lees verder

Binnenkort werkt de oude app niet meer. Updaten is noodzakelijk!

Webredactie Nieuws afbeelding

23-10 Na 31 oktober krijg je bij het openen van de oude app een foutmelding en zal de app zichzelf weer afsluiten. Om de app te kunnen blijven gebruiken, is het belangrijk om deze bij te werken. 
Als je nog niet de meest recente versie (4.1.0) gebruikt, ga naar de appstore en zoek naar MHCBennebroek om de nieuwste versie te downloaden. 

Lees verder

We hebben een nieuwe website!

Webredactie Nieuws afbeelding

25-5 Na maanden van achter de schermen werken, is het dan nu eindelijk zover! Er is een nieuwe site!!! Zoals je ziet is deze site veel meer van 'nu'. Een frisser uiterlijk, breed georiĆ«nteerd en ook op mobiel prettig te bekijken. 

Lees verder

Foto's gezocht!

Webredactie Nieuws afbeelding

28-9 Achter de schermen is de webredactie druk bezig met een nieuwe website. De site wordt geoptimaliseerd voor mobiel en komt er wat meer 'van deze tijd' uit te zien. Hard werken, maar wel leuk! 

Lees verder

Cadeautjes Grote Clubactie

Webredactie Nieuws afbeelding

4-3 Clubactie Kids,
Vergeten jullie niet om je cadeautje op te halen achter de bar als je thuis speelt?! Volgende week kan natuurlijk ook!
Groeten,   Clubactie commissie.Lees verder

Grote Clubactie

Webredactie Nieuws afbeelding

12-2 Hallo Grote Clubactie kids,
Jullie zullen wel denken...........waar blijft onze beloning voor alle lootjes die we hebben verkocht. Er zijn een aantal formulieren op het clubhuis kwijtgeraakt. Jullie hebben ze allemaal keurig in de doos gedaan die op de bar stond maar op een of andere manier is er een aantal formulieren uit de doos verdwenen, ik heb goed gezocht op de club maar ze

Lees verder

Uitslag Grote Clubactie

Webredactie Nieuws afbeelding

17-1 Er wordt weer getraind en gespeeld dus tijd om de prijzen van de Grote Clubactie bekend te maken en uit te reiken. Allemaal heel hartelijk dank! Wij hopen volgend seizoen op net zo'n grote inzet (en misschien nog wel meer, wie weet)!!!!!

Hier volgt de lijst;
Senne Welsch en Isabelle Kirkels: 83 loten
Guide Thuijs: 50 loten
Ian Hulsebosch: 39 loten

Lees verder

Gezocht

Webredactie Nieuws afbeelding

17-12 Veteran L van Alliance heeft op onze club een blauw kratje laten staan met hierop de tekst 'Veteranen L' en met aan beide zijden een sticker van Kawasaki Genuine Accessories. Heeft iemand die gevonden? Neem dan even contact op met Emilie Brummelkamp (zie gevonden voorwerpen).


Lees verder

DWF

Contact

Adres
Isaac Sweerslaan,
Sportpark 't Rottegat,
2112 VN Bennebroek
023-5847701
[email protected]

Postadres
Postbus 98,
2120 AB Bennebroek

KvK & BTW Gegevens
KvK-nr.: 40594664
BTW-nr.: NL004871807B01

Webredactie
[email protected]

Live beelden